miércoles, 22 de abril de 2020

La leyenda de Sant Jordi

Bon dia Estrelles de colors i FELIÇ DIA DE SANT JORDI!!!

  • Assemblea: Comencem el dia amb energia primer cantant les cançons de l'assemblea. Recordau aprofitar aquest temps per demanar-los com es troben a nivell emocional. També poden recordar el nom dels companys i escriure a un paper el dia en que ens trobem "DIJOUS 23"
En aquest moment els podem explicar que avui és un dia molt especial en que festegem la llegenda de Sant Jordi i ho celebrem amb l'intercanvi de roses i llibres. Podem aprendre la cançó de Sant Jordi!


  • Conte: Com no podia ser d'una altra manera, avui aprofitarem per conèixer la llegenda del día que celebrem. Així que us plantejo les següents tres propostes: 
1) Llegir el conte de Sant Jordi







2)  «Per Sant Jordi, una paraula!», es tracta d'una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística. Es tracta d'una proposta que pretén que el màxim nombre de persones comparteixin paraules a través de les xarxes socials el dia de Sant Jordi. Per tant, us proposo que trieu una paraula EN CATALÀ, la que més us agradi, escriure-la al costat del vostre nom i desprès fer-li una foto i enviar-la al wassap de les famílies i, si voleu, a d'altres xarles socials amb l'etiqueta #parauladesantjordi. També podeu fer un dibuix al costat de la vostra paraula. 

Aquí us deixo el cartell amb l'explicació d'aquesta polida iniciativa!




3) Com que avui és un dia molt especial, també us proposo un parell de manualitats molt divertidas per Sant Jordi. Podeu triar de fer la que més us agradi o totes dues!

Drac de Sant Jordi amb tubs de paper de water!




Fem la nostra rosa de Sant Jordi!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entradas populares