lunes, 20 de abril de 2020

Activamos el cuerpo: juegos con pelotas/globos

Bon día families!! Aquí teniu algunes propostes per avui, espero que gaudiu!!

  • Assemblea: Comencem el dia amb energia primer cantant les cançons de l'assemblea. Podem començar per la del "bon dia", desprès la de "Els dies de la setmana" per identificar a quin dia estam, coninuem amb la de "Pastoret d'on vens" i "les estacions". Els expliquem que avui começa el tercer trimestre i que tornem a la rutina! També hem d'aprofitar aquest temps per demanar-los com es troben i com es senten a nivell emocional, perquè siguen capaços d'expressar-les i poc a poc identificar-les i gestionarles per a una bona competència emocional. 

  • Psicomotricitat: Aquí us deixo diferents idees per a desenvolupar la motricitat gruixuda en els nens/es. Però, què és exactament la motricitat gruixuda i per què és tan important? La motricitat gruixuda és la nostra capacitat per a moure els músculs del cos de manera coordinada i mantenir l'equilibri, a més de l'agilitat, força i velocitat necessària en cada cas. Fa referència als moviments amplis que engloben diversos grups musculars com el control de cap, la sedestació, girar sobre si mateix, gatejar, mantenir-se dempeus, caminar, saltar, etc. El desenvolupament de la motricitat global en l'etapa infantil és de vital importància per a l'exploració, el descobriment de l'entorn, l'autoestima, la confiança en si mateix i resulta determinant per al correcte funcionament de la psicomotricitat fina més endavant. 
Avui us proposo els següents jocs que es poden fer amb pilotes o, si no teniu, ho podeu fer amb globus... Alerta que no explotin!! jeje






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entradas populares